Burn-out

Voor u als directeur, bestuurder, topmanager of ondernemer is het essentieel dat u vitaal acteert binnen de organisatie die u aanstuurt. Uw capaciteiten, uw authenticiteit en uw drijfveren worden benut en geborgd doordat u vitaal en uitgerust in uw rol staat. 

Slaap als basis voor vitaliteit

Aan de basis van de door u benodigde vitaliteit staat een kwalitatief en kwantitatief goede nachtrust. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat er een direct verband bestaat tussen slaaptekort en verminderd functioneren, alsook het nemen van fatale bedrijfsbeslissingen.

Ervaring 

De Executive Vitaliteitscoaches zijn ervaren trainers die het klappen van de zweep kennen. Die weten wat er speelt, daar waar beslissingen worden genomen binnen organisaties. Die de sfeer, de hectiek en de vraagstukken kennen daar waar het draait om leiderschap en hoge verantwoordelijkheid. Maar die ook weten hoe belangrijk het is, bij het iedere dag opnieuw maken van belangrijke bedrijfskeuzes, dat u maximaal presteert. Niet alleen voor de korte termijn, maar zeker ook voor de langere termijn, geïntegreerd in uw leven als leider van een organisatie.

Verbeteren persoonlijke vitaliteit is maatwerk

Volgens een wetenschappelijk beproefde methodiek wordt na afname van een scan een maatwerktraject opgesteld. In dit maatwerktraject worden tools ingezet afgestemd op de gebieden die in uw geval aandacht verdienen bij het verbeteren en waarborgen van uw vitaliteit. Waarmee u vervolgens instrumenten in handen krijgt om iedere dag optimaal te kunnen functioneren en ondernemen! 

Meer informatie

Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De praktijk van [email protected] is gelegen in Bunnik, in de prachtige Krommerijnstreek dicht bij Utrecht.


 

Saskia van Wessel | [email protected], praktijk voor psychotherapie en coaching, Bunnik, Utrecht  © Smyler Web | Inloggen beheerder