Nu ook EFT-relatietherapie bij Life@Balance in Bunnik

De beginfase van de meeste relaties is spannend, onderzoekend en sprankelend. Je bent nieuwsgierig naar elkaar, je geniet van elkaar, je houdt van elkaar. Kortom: jullie kiezen voor elkaar en hopen op een mooie toekomst samen. Toch kan er op een zeker moment in de relatie iets veranderen waardoor jullie ‘samen zijn’ niet meer zo vanzelfsprekend is.

Er begint een patroon te ontstaan die ongewenst is. Op een zeker moment ervaren jullie keer op keer in contact met elkaar twijfels, frustraties, irritaties, wanhoop of verdriet. Het lukt jullie niet meer om elkaar te vinden. Niet in woorden, niet lichamelijk en niet in jullie ruzies. Toch verlangen jullie allebei naar het herstel van jullie oude ‘wij’.

Dan kan hulp van buitenaf, in de vorm van relatietherapie, uitkomst bieden. Jullie zijn van harte welkom om bij Life@Balance een nieuw avontuur met elkaar aan te gaan.

Benieuwd of Life@Balance de EFT-relatietherapie kan bieden die jullie relatie nodig heeft? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De praktijk is gelegen in Bunnik, in de prachtige Krommerijnstreek dicht bij Utrecht.

Saskia van Wessel | Life@Balance, praktijk voor psychotherapie en coaching, Bunnik, Utrecht  © Fly Webservices | Inloggen beheerder