The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you.

 

Stephanie Perkins

social1.jpgsocial2.jpgbtn_fb_out.jpgbtn_in_out.jpgbtn_ct_out.jpgsocial3.jpg

Coaching

Ken je dat gevoel dat je 'even vastloopt'? Dat je het gevoel hebt niet meer te groeien, dat je stagneert? Of dat je merkt dat bepaalde patronen in je leven zich herhalen en het je niet lukt dit te doorbreken? Vast wel...

Ieder mens loopt op een bepaald punt in z'n leven wel eens ergens tegen aan. Daarin ben je niet uniek. Wat je wel uniek maakt zijn jouw eigen mogelijkheden om dit te doorbreken. Ieder op z'n eigen wijze. Coaching kan je daarbij helpen.

Coaching is een proces waarin je op zoek gaat naar antwoorden over jezelf. Op zoek naar antwoorden op de vraag waarom je doet zoals je doet. Ervan uitgaande dat ieder mens het antwoord op zijn of haar hulpvraag in zich draagt maar daar op een bepaald moment in zijn of haar leven niet bij kan komen. Tijdens de gesprekken word je gemotiveerd en uitgedaagd om deze antwoorden boven water te krijgen. Oftewel van onbewust naar bewust niveau te brengen.

De sleutel naar succes ligt bij deze bewustwording. Bewustwording leidt tot openheid en openheid leidt tot nieuwe keuzemogelijkheden: jouw nieuwe keuzemogelijkheden.  

Je bent van harte welkom voor een coachingstraject. Interesse? Neem contact op voor een intake of vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Saskia van Wessel | Life@Balance, praktijk voor psychotherapie en coaching, Bunnik, Utrecht  © Fly Webservices | Inloggen beheerder